доставка на обувки

ТОП-обувки

Поръчаните артикули ще бъдат доставени до вас чрез куриерска фирма "Еконт -експрес"с опция Преглед и Тест!Какво печелите, като наши клиенти?
Безплатна доставка до Офис На ЕКОНТ!За продукти които не са с намалена цена! 

Стойността на доставката е за сметка на купувача ако продукта е с намалена цена. При отказана пратка разходите по доставките са за сметка на купувача.При замяна на размер разходите по доставката са за сметка на купувача.При върната пратка тя трябва да бъде изпратена с опция преглед и да бъдат върнати също и документите за гаранция към нея,също така обувките не трябва да са носени навън и да има следи от употреба по тях!При върната пратка можете да си получите сумата като я изпратите със наложен платеж и преглед!Доставките се извършват само на територията на България.

Покупките се изпращат с наложен платеж, тоест плащате при получаване на доставката. Цената до офиса на куриерската фирма е от  5 до 7 лв., а до вашия дом между 5 и 10лв.

Срока за доставка е между 1-3 работни дни.

 

Поръчки направени след 15 часа се обработват на следващия ден.

Доставки не се извършват в неделя и официални празници. Всички заявки от събота и неделя ще бъдат обработени в понеделник.

 

В случай, че получените от нас обувки не отговарят на желания от вас размер, обувките ще бъдат заменени с точния ви размер, като разходите по връщането до офиса на "Еконт- експрес"  са за Ваша сметка. Важно условие е те да бъдат в същия вид, в който са получени от вас и да не са носени навън. В противен случай  ние не носим отговорност и обувките няма да бъдат заменени.

 

Онлайн магазинът не носи отговорност при изчерпване на количества от даден модел, в случай на забавяне на пратката и поради липса на наличности. 
                         
                                     
 
 Гаранционни условия
Съгласно ал.20(3) от ЗЗППТ и БДС -515-88 производителят определя 30 дневен гаранционен срок. Рекламацията при констатирани дефекти се предявява до 3 дни след закупуване на обувките.
       Дефекти даващи основание за рекламация:
1.Сцепване на кожата
2.Разцепено ходило
3.Пречупване на ходилото
4.Разкъсан шев на лицето
5.Повредени ципове
6.Счупване на кленката или металната пластина в камерната част на обувката
При дефект вследствие на неправилна експлоатация производителят не приема рекламации.
Рекламация се приема само при представяне на гаранционна карта.
Уважаеми клиенти, молим ви при рекламация  да изпращате обувките почистени!
Ограничения за гаранция
1.Повреди, причина за които е лош транспорт, съхранение или неправилна експлоатация.
2.Опит за ремонт от страна на клиента.
3.При използване на некачествени и неоригинални консумативни материали.
Препоръки на търговеца
Редовно намазвайте обувките си с лустро или течен парафин. Пазете ги от влагата. Не ги сушете пряко на нагревателни уреди.
Как да поръчам?
1 - Изберете желаният продукт  в съответния размер и цвят и натиснете бутона "Добави в кошницата"                       

2 -  Попълнете необходимите дани на получателя /точен адрес име на получателя, телефон/.

3 -  Изберете начин на плащане

4 - При необходимост от фактура попълнете даните за нея и дали желаете да Ви я изпратим на посочен от вас адрес.
 
5 - Натиснете бутон "поръчай"
Kак да платим

Плащане с наложен платеж на куриера

"Плащане с дебитна/кредитна карта" - чрез виртуален ПОС терминал от ОББ

Видовете банкови карти, които приемаме са:
MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

Процедурата за плащане с банкова карта е:

- При избор за плащане с банкова карта се отваря платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта

- Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация

- При успешна трансакция, на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.


Забележки:

- „Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.

- Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет”.

- Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.
гг Обувките на известни художници


Това са доказателствата, че краката им са били на земята, докато ръцете им са търсили отговорите на хилядите им въпроси в платното или триизмерната форма на скулптурата. Това са те - обувките, привързали ги към реалността на всекидневието - понякога обикновени до комичност, несъответстващи на звездните мечти на своите собственици. При вида им изчезва естественото любопитство към интимния, недосегаем свят на твореца. Това са те - обувките на художниците.
Идеята да се направи подобна изложба възниква още през 1989 година. Разбира се, тук не става дума за изкуство, тъй като не всичко, до което художникът се докосва, е изкуство. Това са малки частици от големия лабиринт, който една личност представлява.
Салвадор Дали е ходел с еспадрили, които днес са неразделна част от цялостната представа за художника. Хуан Миро е творял, обут в кларкове, и точно те поставят началото на експозицията от обувки на художници, която днес наброява повече от 120 чифта и множество фотографии. Тази сбирка е много далеч от традиционните представи за изложби на обувки: всекидневни или свръхекстравагантни, израз на мода и стил.
Има случаи, в които художниците се притесняват от публичното показване на една, посвоему интимна част от облеклото, която издава дефектите и дори миризмата на своя собственик. В други случаи - суеверието, което не е позволило на Нан Джун Пайк да се раздели с осемгодишните си мъжки обувки-талисман дори за сумата от 300 000 долара.
Всички тези обувки, чисти или на петна, изглеждат малко странни и неуместни под погледите на посетителите. Като че самите художници са подредени във витрините и са оставени на коментарите на публиката. Дали тази експозиция има бъдеще, ще покаже времето, но прищевките и изкуството си приличат по това, че са мимолетни или вечни.